Αυτόνομος
Διαχωρισμένος από τις μεσολαβήσεις των κομμάτων, των media, του θεάματος. Απέναντι στους θεσμούς του κράτους, των αφεντικών, της εργασίας, της κατανάλωσης, της οικογένειας, της θρησκείας. Κόντρα στις νόρμες και τις προσταγές του συστήματος, με όλη την ένταση και την εφευρετικότητα του πολυεθνικού προλεταριάτου.

Εργατικός
Κόντρα στην υποτίμηση της εργασίας μας που δεν μπορεί παρά να σημαίνει και την ηθική, συναισθηματική και υλική υποτίμηση της ζωής μας. Ενάντια στις προτάσεις των αφεντικών για την διαχείριση της κρίσης, είτε αυτές τιτλοφορούνται ως «δεξιές», είτε ως «αριστερές». Διαχωρισμένος από τους μικροαστικούς σπασμούς που ανεμίζουν εθνικές σημαίες. Οπλισμένος με όλη την καρδιά και το μυαλό όσων παράγουν τον πλούτο αυτού εδώ του κόσμου. 

Αντιφασισμός
Απέναντι στην βίαιη ιεράρχηση των ζωών μας, είτε αυτή αφορά στο μοριακό επίπεδο των σχέσεων, είτε αφορά στις φαντασιακές ενότητες του είδους, έθνος, θρησκεία, πολιτισμός. Κόντρα στις παρακρατικές (και προσφάτως κοινοβουλευτικές) ακροδεξιές συμμορίες αλλά και ενάντια στους κρατικούς (και ανέκαθεν κοινοβουλευτικούς) σχεδιαστές του νέου ολοκληρωτισμού. 
Κόντρα στο κράτος έκτακτης ανάγκης ως μοντέλο ανθρωποδιοίκησης και κόντρα στον φασισμό (στον  ατομισμό, στην αποθέωση της ιδιοκτησίας, στον ρατσισμό, στον σεξισμό, στον μιλιταρισμό)  σαν κοινή ιδεολογική συνισταμένη του μικροαστικού συρφετού. Πλάι σε όποιον δεν ανέχεται το φόβο και την ξεφτίλα.

κολλήθηκε το δεκέμβρη του ’12, λίγες μέρες πριν το διακηρυγμένο τέλος του μάταιου τούτου κόσμου, στην αθήνα
ANTIFA LAB > ΑΦΙΣΕΣ